BMW Skadecenter


Er din BMW eller MINI blevet ramt af en skade? Vi udbedrer naturligvis skader på begge mærker!

Om det er stenslag i forruden, parkeringsskade, eller en større skade som følge af påkørsel eller lignende, kan vi hjælpe dig videre!

Vi har et godt samarbejde med de forskellige forsikringsselskaber!
BMW Skadecenter Jylland - KOED Århus Vejle Kolind Djursland

Skadet bil - hvad nu?

Er skaden sket, skal du sørge for at anmelde forløbet til dit forsikringsselskab hurtigst muligt! Derefter skal bilen transporteres til et af vores værksteder. I langt de fleste tilfælde har din bil et vejhjælpsabonnement tilknyttet - oftest igennem bilens kaskoforsikring. Sørg derfor for at afklare ansvar for transport, samtidig med skadesanmeldelsen. Du skal også oplyse forsikringsselskabet, at du ønsker bilens skade udbedret på dit nærmeste BMW Service KOED værksted.

Når skaden er anmeldt, og transport arrangeret, bedes du kontakte det valgte værksted, og oplyse at din bil ankommer med en skade. Kan bilen stadig køre, bedes du lave en aftale med værkstedet før du ankommer.

Når bilen står hos os, gennemgår og takserer vi skadens omfang. Er bilen meget skadet, sender dit forsikringsselskab sommetider deres egen taksator. Det kan medføre ekstra ventetid, før vi kan give dig yderligere praktiske oplysninger.

Vurderes det at skaden skal udbedres, kontakter vi dig så snart skaden er takseret, og aftaler det videre forløb med dig.

Vil du vide mere?

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
BMW Skadecenter Jylland - KOED Århus Vejle Kolind Djursland