BMW Service Inclusive – Fast pris, ingen bekymringer. Din tryghed.


BMW SERVICE INCLUSIVE.

Nu kan du abonnere på ren køreglæde og ekstra tryghed.

Alt i en BMW tager udgangspunkt i filosofien ”ren køreglæde” – selv omkostningerne til service og vedligeholdelse af din bil. Med en BMW Service Inclusive pakke kan du for et engangsbeløb, der dækker en nærmere fastlagt periode eller et fast antal kilometer, få foretaget service på din bil, lige så ofte den har behov for det, og uanset hvor i verden, du befinder dig.

Du har valget mellem forskellige pakker, som dog alle har ét til fælles: maksimal servicekvalitet udført af professionelt uddannede BMW Service-medarbejdere og garanti for, at der kun anvendes originale BMW dele på din bil.

En BMW serviceaftale er et populært tilvalg til nyere BMW biler, hvor driftsomkostninger ønskes klarlagt på forhånd.

BMW Service Inclusive – SERVICEEFTERSYN.

Med BMW Service Inclusive tager du det første skridt mod grænseløs køreglæde. De vigtigste service- og vedligeholdelsesarbejder er indeholdt i denne servicepakke.

Følgende ydelser er omfattet:

– Motorolieservice inkl. efterfyldning af olie (original BMW motorolie)
– Service af mikrofilter, brændstoffilter, luftfilter og tændrør
– Skift af bremsevæske
– Vognkontrol iht. bilens servicebog

Denne pakke fås med gyldighedsperioder fra 3 til 10 år og antal kørte kilometer fra 60.000 til 200.000. Pakken er gældende fra bilens første indregistreringsdato og udløber når enten tiden eller kilometerne er overskredet.

BMW Service Inclusive+ – SERVICE OG SLIDDELE.

Pakken BMW Service Inclusive Plus omfatter ud over de vigtigste service- og vedligeholdelsespunkter også reparation af de mest gængse sliddele. Nyd friheden – også når det drejer sig om din bil.

Følgende ydelser er omfattet:

SERVICEPUNKTER
– Motorolieservice inkl. efterfyldning af olie (original BMW motorolie)
– Service af mikrofilter, brændstoffilter, luftfilter og tændrør
– Skift af bremsevæske
– Vognkontrol iht. bilens servicebog

SLIDDELE
– Udskiftning af bremseklodser for og bag
– Udskiftning af bremseskiver for og bag
– Udskiftning af koblingen ved behov
– Udskiftning af viskerblade én gang om året, hvis nødvendigt

Denne pakke fås med gyldighedsperioder fra 3 til 10 år og antal kørte kilometer fra 40.000 til 200.000. Pakken er gældende fra bilens første indregistreringsdato og udløber når enten tiden eller kilometerne er overskredet.

BMW Repair Inclusive – FORLÆNGELSE AF GARANTIEN.

BMW Repair Inclusive forlænger den lovpligtige mekaniske nybilsgaranti og giver dig mulighed for at få afhjulpet mangler efter den normale garantiperiode på 24 måneder. Såfremt det måtte blive nødvendigt at få foretaget reparation af bilen i aftaleperioden/inden for det aftalte antal kilometer, er alle hermed forbundne omkostninger dækket af ordningen.

Denne pakke fås med gyldighedsperiode fra 3 til 6 år og antal kørte kilometer fra 60.000 til 200.000. Pakken er gældende fra bilens første indregistreringsdato og udløber når enten tiden eller kilometerne er overskredet.

Yderligere information:

BMW Repair Inclusive kan gøres gældende, forudsat at du overholder kravene til brug af bilen, og at alle serviceintervaller, der måtte blive indikeret i bilen, er overholdt. Følgende er ikke omfattet af aftalen: brændstof; urenheder i brændstofsystemet; skader på lak, karrosseri og udvendige dele; glasskader (ruder, lygter); afhjælpning af vindstøj, mislyde og lugtgener; dæk, dækskader og afbalancering af dæk; reparation af ikke-fabriksmonteret tilbehør, driftbatterier samt reparation af skader eller øget slitage, der kan tilskrives fejlagtig brug af bilen (fx motorskader pga. for lav oliestand og/eller deltagelse ved motorsportsarrangementer).