BMW Connected Drive - BMW Service KOED

BMW Connected Drive.

Den bedste vej til mere komfort og øget sikkerhed.

Næste olieservice, serviceeftersyn, nye bremseklodser. Alt sammen aftaler, som du ikke længere behøver at bekymre dig om. Din BMW ved nemlig selv, hvornår den har brug for et eftersyn og af hvilke dele, og den kan selv sende alle servicerelevante data til BMW.

Vores autoriserede BMW værksteder har herefter adgang til oplysningerne og kan kontakte dig for at træffe en aftale. BMW TeleServices fra BMW ConnectedDrive giver dig friheden til at gøre lige det, du har allermest lyst til.

BMW Connected Drive hos BMW Service KOED autoriseret BMW værksted - BMW iDrive ID NBT Evo

OVERSIGT OVER BMW TELESERVICES.

BMW TeleServices er innovative BMW ConnectedDrive-tjenester, som byder på overlegen komfort, så du kan bruge tiden på vigtigere ting. Denne netværksfunktion sikrer, at medarbejderne på det autoriserede BMW værksted har adgang til detaljerede oplysninger om bilens tilstand, allerede inden bilen modtages på værkstedet. Det giver mulighed for målrettet og forudseende serviceplanlægning samt hurtig hjælp i tilfælde af et problem med bilen.

Med det automatiske BMW Teleservice Call ved din BMW selv, hvornår det igen er tid til service. Når Condition Based Service-sensorerne i bilen registrerer et servicebehov, overføres alle servicerelevante data automatisk til BMW. Medarbejderne på det autoriserede BMW værksted har adgang til oplysningerne og kan se bilens servicebehov og generelle tilstand, hvorefter man ved behov kan kontakte dig for at træffe en aftale om et servicebesøg.

Ved ønske om service ”uden for nummer”, eller hvis du har behov for at kontakte dit autoriserede BMW værksted, kan du anvende det manuelle BMW Teleservice Call. Med et enkelt tryk på en knap sender bilen alle servicerelevante data til BMW. Værkstedet modtager alle oplysningerne og kan kontakte dig for at spørge ind til behovet og evt. træffe en aftale om et værkstedsbesøg.

I tilfælde af en ulykke eller en teknisk funktionsfejl kan du med et BMW Teleservice Breakdown Call hurtigt tilkalde hjælp, mens funktionen BMW Teleservice Update sikrer, at dine mobile enheder og medieafspillere spiller bedst muligt sammen med din BMW. BMW Teleservice Battery Guard holder permanent et vågent øje med batterispændingen i bilen og giver dig besked, hvis der er behov for indgriben.

Se video om BMW Teleservices.

BMW CONNECTED DRIVE.

BMW ConnectedDrive er betegnelsen for det intelligente netværk, der forbinder dig med verden omkring dig via bilen. På denne måde får du nemt og hurtigt tingene fra hånden og mere tid til det, der virkelig betyder noget: Familien, vennerne og din fritid. BMW TeleServices, der er en del af BMW ConnectedDrive, sikrer fornem komfort ved behov for service eller en teknisk funktionsfejl.

BMW ConnectedDrive-kunder, der tilvælger ekstraudstyret ConnectedDrive Services eller Intelligent nødopkald, kan samtidig anvende funktionerne fra BMW TeleServices kvit og frit. Tjenesterne aktiveres automatisk ved udlevering af bilen.

BMW Connected Drive hos BMW Service KOED autoriseret BMW værksted - BMW Cloud Apps
BMW ConnectedDrive Services & Apps kan i Danmark benyttes på biler, der er produceret efter 7. måned 2013.