Autoriseret BMW værksted i Århus og på Djursland. Vi udfører service- og reparationsarbejder på din BMW, på vores værksteder i Lystrup og Kolind.

BMW Service.
Autoriserede BMW værksteder i Århus, Vejle og Kolind.

BMW Service KOED A/S.

BMW Service er det fælles navn for autoriserede BMW værksteder i Danmark. Hos BMW Service KOED A/S ligger vi langt mere i det, end blot en titel. Med over 25 års erfaring og passion for BMW, har vi opbygget en massiv ekspertise for det tyske premium mærke. KOED er kendt blandt BMW entusiaster i hele Norden. Vi holder ligeså meget af din BMW, som du selv gør. Vi står for høj kvalitet og faglighed, og hos os er din BMW i de bedste hænder. Vores kundetilfredshed ligger blandt landets højeste, og det er der en årsag til.

Vores værksted bygger på kvalitet og passion for BMW, og vi anvender derfor altid kun originalt og anbefalet BMW værktøj, inkl. altid opdaterede diagnose værktøjer. Vores teknikere følger punkteligt BMWs uddannelser, og er derfor altid klar med den nyeste viden om BMWs biler.

Høj kvalitet, effektivt arbejde og nyskabende teknologi – de tre søjler, som BMW Service bygger på, og som vores kunder kan stole på, både i dag og i morgen. Under udviklingsarbejdet på en ny model har BMW allerede overvejelser om serviceydelser og -koncepter med på tegnebrættet.

Målet er altid at tilbyde kunden førsteklasses service. Kun på denne måde kan vi sikre dig ubegrænset køreglæde.

Når vi udfører arbejder på din BMW, bliver det registreret i både bilens almindelige og elektroniske servicebog. Det sikrer dig mest mulig værdi, når du en dag handler din BMW.

Autoriseret BMW service værksted i Århus og på Djursland. Vi udfører service- og reparationsarbejder på din BMW,.

BMW Service værksted – i Århus, Vejle og Kolind.

Siden åbningen af vores autoriserede BMW Service værksted i Kolind i 2014, har vi haft et ønske om, at udvide vores værkstedskapacitet, og på sigt blive landsdækkende.

Løsningen blev i 2018 et nyt autoriseret BMW Service værksted i Lystrup i det nordlige Århus. Med etableringen af Lystrup værkstedet, blev alle sejl sat ind. Målet var, og er, at være rammen om BMW ejerens foretrukne autoriserede værksted! Af samme grund er intet blevet overladt til tilfældighederne, da værkstedet på Rokhøj 18 blev tegnet.

Nu er vi stolte over åbningen af yderligere et autoriseret BMW værksted, beliggende i fantastiske rammer i MY GARAGE i Vejle!

Resultatet er vi yderst stolte af, og vi glæder os til at vise vores værksteder frem for dig. Kontakt os hvis du har spørgsmål, ønsker en pris på BMW service, eller blot vil forbi og se et af vores værksteder. Du kan også bestille tid online nu, nemt, bekvemt og hurtigt.

 

Bestil tid nu