Autoriseret BMW værksted i Århus og på Djursland. Vi udfører service- og reparationsarbejder på din BMW, på vores værksteder i Lystrup og Kolind.

Priser på BMW Service

Pris på BMW Service og værksted

Priser

Vores faste timesats er kun kr. 745,- ex. moms. Hos BMW Service KOED har du også mulighed for at få udført BMW Value Service på din bil. Se priseksempler nedenfor.

Din BMW kører med mange forskellige servicesystemer, også kendt som CBS (Condition Based Service), hvor bilen selv monitorerer de komponenter, der har behov for service. Derfor kan serviceintervallerne være forskellige, og udføres på forskudte tidspunkter. Derfor kan vi ikke oplyse en standard pris på eks. 30.000 km service. Vi opfordrer altid til at kontakte os og få oplyst en estimeret pris udfra din BMWs aktuelle behov!

Vi udfører ikke noget på din bil, uden vi har en klar aftale inden arbejdet påbegyndes. I enkelte tilfælde kan der opstå behov for yderligere udskiftning af dele. I sådanne tilfælde kontakter vi dig naturligvis straks!

BMW Value service

Tror du service på din BMW er meget billigere i Tyskland end i Danmark? Har du hørt, at et autoriseret BMW værksted er dyrere end frie værksteder i Danmark? Så kan du godt tro om!

BMW Value Service er et skræddersyet serviceprogram med ekstremt konkurrencedygtige priser for udvalgte BMW 1- serie, 3-serie, 5-serie, X3 og X5 modeller, hvor alt er inkluderet i prisen. Alt arbejde udføres af højtuddannede BMW mekanikere, der anvender olie godkendt af BMW og originale BMW reservedele med to års garanti. Vi sørger også for at vaske og støvsuge bilen – alt sammen en del af den service, du får hos BMW.

Som en ekstra fordel, er du også dækket af BMW Vejhjælp Mobile Care – uanset bilens alder – så længe du får udført service på et autoriseret BMW værksted i Danmark.

Bare fordi prisen er rigtig, går vi ikke på kompromis med bæredygtigheden. De danske autoriserede BMW værksteder er certificeret efter den internationale ISO14.001 miljøstandard, der sikrer korrekt bortskafning af miljøskadelige elementer såsom batterier og olie, fokus på reducering af energiforbrug etc., så du kan trygt overlade din BMW i vores hænder.

Nedenfor kan du besøge BMWs portal for Value Service, hvor du kan se priser på udvalgte værkstedsydelser, samt beregne hvad en serviceaftale koster.

> Se priseksempler på BMW Value Service (ekstern side)