Autoriseret BMW værksted i Århus og på Djursland. Vi udfører service- og reparationsarbejder på din BMW, på vores værksteder i Lystrup og Kolind.

KOED Aarhus NORD A/S – Aut. BMW Værksted

Vores værksted. Din garanti for kvalitet.

Med autoriserede BMW værksteder beliggende i Lystrup, Aarhus og Kolind, Djursland, dækker vi Øst- og Midtjylland bredt. Begge lokationer ligger optimalt i forhold til trafik, og værkstedet i Lystrup ligger blot 2 minutter fra motorvejen.

Vores målsætning er at servicere og vedligeholde alle nye og ældre BMW biler, sørge for usnobbet og god og professionel behandling af vores kunder. Vi betjener vi os af det mest avancerede højteknologiske testudstyr for hurtig fejlfinding, effektiv vedligeholdelse og optimal sikkerhed.

Vores mekanikere opdaterer deres specialviden om netop din bil, med løbende BMW kurser. Det vil altid være den mekaniker der tager imod din BMW, som servicerer den. Han vejleder dig, så du opnår du den bedste og sikreste kørsel, og du vil få at vide hvis der eks. er kommet nye opdateringer eller fabrikskampagner.

Mens vi servicerer din bil er du velkommen til at benytte vore kundefaciliteter. Vi har en rolig kundelounge hvor du kan benytte vor trådløse internetopkobling og sidde i fred med computer, se nyheder på TV, læse dagens avis og få serveret kaffe/vand.

Tættere på kunderne

Størstedelen af vores værkstedskunder kommer fra Århus-området, og vi har derfor længe haft et ønske at skabe et nyt værksted tættere på smilets by.

”Vi spørger regelmæssigt os selv, hvordan vi kan give flere kunder mere og bedre service, og for os lå der 2 oplagte løsninger lige for; Der skulle et værksted mere til, placeret tættere på vores primære målgruppe, og dertil skulle vi etablere et større værksted”, fortæller Henrik, indehaver af KOED A/S, og fortsætter:

”Vores mantra er Serving BMW People, og med vores nye værksted kan vi gøre netop dette ved at reducere vores primære målgruppes transporttid og ikke mindst ventetiden på en aftale på værkstedet.”

Fra 1 aut. BMW værksted til 2 aut. BMW værksteder

Som vi gjorde i Kolind, har vi etableret det nye værksted i Lystrup 100% i tråd med samtlige af BMW’s krav og anbefalinger omkring indretning, inventar, udseende, værktøj, processer og meget mere.

Det gør os i stand til at servicere og reparere alle BMW-modeller, inkl. de elektriske, fx de futuristiske i3-modeller, den sportslige i8, og hele BMW’s kommende modelprogram af el- og hybridbiler. Dermed er der skabt de bedste rammer for endnu flere og mere tilfredse BMW-kunder.

”Vi føler en forpligtelse omkring at fremtidssikre vores værksted, så vi kan tage os godt af alle BMW-ejere. Samtidig har vi været super heldige at få fat på nogle rigtig gode folk, der forstår sig på alt fra ny teknologi til personlig service. Jeg er personligt rigtig stolt af at vi bl.a. har fået en af Danmarks bedste BMW i-teknikere med på holdet, så nu kan fremtidens biler bare komme an.” fortæller Henrik.

KOED er garant for god service

Vi hos KOED holder hvad vi lover, og vi er ikke bange for at love vores kunder meget, hvilket vores kundetilfredshed og flotte Trustpilot-rating med al tydelighed viser.

I en branche med mange, næsten identiske udbydere af BMW-service og reparation, er og bliver de 2 største differentieringsfaktorer den personlige service og høj troværdighed.

KOED har været drevet af passion og dedikation til BMW siden 1993, hvor virksomheden blev etableret med speciale i salg af reservedele og tilbehør til BMW, og i særdeleshed siden 2014, hvor værkstedet i Kolind blev etableret. Vores nye værksted er endnu en formidlingskanal af virksomhedens høje serviceniveau.


Vi har særligt fokus på bæredygtighed, og er certificeret efter den internationale standard for miljøledelse: DS/EN ISO14001:2004. For dig som kunde betyder det, vi tager maksimaltansvar for alle de mange miljømæssige forhold og udfordringer, der gælder ved reparation og servicering af din BMW. Vores værksted auditeres årligt for kontrol og opfølgning.